#
#
Holzbrett

Moderna Klassiker

Vår Grekiska Feta tillverkas på får- och getmjölk, imponerar med dess krämighet och aromatiska smak. Produktens mångfald av användningsområden gör den till en bästsäljare i GRECO sortimentet. Samtidigt, vår favorit. Grekisk Feta finns också tillgänglig som laktosfri.

Original griechischer Feta

Den nya grill trenden

Tillgänglig från April 2013 finns vår Loumini som är den Grekiska motsvarigheten till den Cypriotiska Halloumin. Den smakrika grillosten, vilken är tillverkad på ko-, get- och fårmjölk, är nu ännu mer pikant och smickrar gommen med dess unika smak. Smakar bäst direkt från grillen eller stekpannan. Är osten för finsmakaren – och de som vill bli!

Loumini - Der neue Grill-Hit

Välkommen till en värld med underbara smaker!

“Grekiskt original” är faktiskt mer än vad andra har att visa, men ändå inte nog för oss. Den trovärdiga kvaliteten på produkten har gjort att GRECO är det ledande varumärket inom Feta ost i många länder. För våra produkter, så börjar allt med den Grekiska får- och getmjölken. Alla ingredienser som används analyseras i våra godkända laboratorier före bearbetning. Till produktionen av alla GRECO produkter använder vi inga konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller smakämnen. Låt det smakas. 

English Deutsch Svenska